Nyheter

Tilbake til forsiden Hjem.
Trykk på bildene for detaljebilde.


Mars 2017
Her går tiden fort. Jeg er fortsatt oppegående 🙂 Takker for mange oppdrag 🙂 Mange av dere som har lovd å sende meg bilder av kjoler og tilbehør. Kan dere være så snill å sende, da det er mange som savner flere nyere referanser. Vet det er mange av dere som ikke vil på nett. Men jeg er behjelpelig med å sladde bildene  så dere ikke blir igjenkjent 🙂 Det hadde også væert fint med noen ord i gjesteboken. Takker for alle gode tilbakemldinger på mobil og epost 🙂 Du verden 😀 Hvor koselig det hadde vært å fått bilde av dere bruder på websiden her 🙂 🙂
Jeg er fortsatt den rimeligste på brudeslør i Norge. Du bestemmer selv hvordan du vil ha det 🙂 Jeg klipper, dekorerer og syr alt selv 🙂
Vær ute i god tid nå fremover. Hvis du ikke liker noen av mine forslag til brudekjoler, så send meg bilder av kjoler, så skal jeg se om jeg kan få til noe lignende 🙂
Takknemlig hvis dere deler websiden min på sosiale medier 🙂


Mars 2014
Her har jeg ikke skrevet så mye. Beklager at døgnet ikke har flere timer. Jeg takker bruder for mange fine tilbakemeldinger på epost, telefon og noen med fotografier fra dagen. Skulle ønske jeg hadde fått flere foto. 🙂 Dere kan se noen bilder under menyen “Bruder ref”. 🙂


Januar 2014
Jeg kjører fortsatt samme lave priser som alltid på brudeslør. Fin kvalitets tyll finmasket, medium mykt kroner 350,- inntil en meter ferdig slør. Da er det påsydd en smal markert kant og ferdig sydd på transparent kam. Silkechiffon 100% ekte silke som er vevd av tynne silketråder koster fortsatt kroner 550,- inntil en meter ferdig slør.
Du velger selv hvor langt du vil ha sløret. Jeg lager på et par dager som du vil 🙂


Januar 2014
Websiden har nå ligget nede en måneds tid. Det har vært store serverproblemer. Nå er websiden oppe og går. Ikke alt er på plass. For meg er den litt treig foreløbig. Jeg har ikke byttet serverplass, men nå er terskelen liten. Opplever du feil må du bare si ifra. Det blir jeg glad for 🙂


Februar 2013
Nå er det stor pågang hos Somaras, så vær ute i god tid nå!


Januar 2013

Fortsatt like populært som før med Somaras brudeslør slør i 100% silkechiffon som er håndvevd av de flotteste silketråder. Du kan også velge å ha på dem dekor som strass steiner/perlemorsperler/diamanter/glass-sølvperler/gullkuler og sølvkuler. Du bestemmer selv lengde på brudesløret. Sløret er ikke statisk og håret ditt blir like fint hele dagen. Kan vaskes og dampes.
Brudeslør slør av ekte brudetyll er også populært med uendelig valg av dekor. Flere fargenyanser også helt ren hvit, som er vanskelig å skaffe. Du bestemmer lengde og dekor. Kan også vaskes og dampes. Fra kroner 350,-.
Har masse blonder som passer til brudelør.

Brudeslør slør brudekjoler

 


Oktober 2012
Lagt inn 2 nye bannere på høyre side som peker til siden Smådrops og en side med popuære strikkede og tovede plagg som kan brukes til dukker, nisser og troll.


September 2012
Nå har vi 20 % avslag på alle nye kjoler en begrenset periode. Gjelder ikke tilbehør og salg fra før. Stoppet.


August 2012
Trykk Liker på Somaras Brudekjoler på facebook, og se kjoler på tilbud.


Juli 2012
Kjære kommende bruder! For tiden sitter jeg nesten hele døgnet og syr tilbehør til kjolene deres som dere har bestilt. Blant annet brudeslør. Jeg ber dere være sikre på fargen da dere bestiller. Jeg kan for eksempel bruke 8 timer med intens arbeid på en ting dere har bestilt i helt hvitt. Så plutselig får jeg e-post fra dere dere om spørsmål om å bytte i ivory farge for dere tok desverre feil, for kjolen var ivory! Da setter jeg meg ned i nye 8 timer for å sy tilsvarende i ivory farge. Da sitter jeg igjen med et hvitt tilbehør som jeg kanskje blir sittende med og har gjort dobbelt arbeid.
Håper dere har forståelse for dette. Jeg har vært snill og latt dere bytte i annen farge, men egentlig så er dette spesialbestillinger av skredderverk og tas vanligvis ikke i retur/bytte hos andre enn meg.
Hvitt er hvitt, som den boksen du ser i nå. Det er morsomt å sy og jeg gleder meg over å kunne hjelpe deg, men ikke fullt så morsomt å gjøre samme jobben opp igjen 🙂 Hvitt er hvitt! R-255, G-255, B-255 Ha en fin dag. Randi 🙂
www.somaras.no
Del gjerne siden med andre på Facebook 🙂 Ha en fin dag 🙂
ps. Jeg ser nødvendigheten av å fortelle forskjellen mellom ekte brudetyll og silkechiffon da der er noen som lurer på det og jeg kommer tilbake til det senere.


Mai 2012
Mest populære brudekjole nå finner du på Brudekjoler side 8. Det er en kort kjole og har Brudekjole nr.109.


April 2012
Brudeslør. Materialkostnadene til brudeslør sydd i brudetyll har steget betraktelig. Derfor har nå prisene på brudeslør sydd i brudetyll steget med kroner 40,- inntil 1 meter. Da fra før kroner 350,- til nå kroner 390,-, for inntil 1 meter ferdig sydd brudeslør kantet med ca 1 mm kant og ferdig festet på kam. Det er fortsatt meget rimelig for et brudeslør i kjempegod kvalitet ekte brudetyll. Det kan dampes og vaskes. Obs. Tillegg kommer for dekor, kanter osv. Prisjusteringer under bildene kommer etterhvert som jeg får tid.


Mars 2012
Husk å være raskt ute med bestilling av brudekjole til sommeren/høsten. Brudeslør kun et par dagers levering. Ikke vær redd for å ringe meg hvis du lurer på noe 🙂 Hverdag, helg, kveld 71225520/90126670


Januar 2012
Har lagt inn flere fotografier jeg har fått fra bruder jeg har laget brudeutstyr til. Se under menyen Bruder ref (referanser)


Januar 2012
Kjøp Brudeslør nå og du får et gratis strømpebånd etter dine mål! Hvor lenge tilbudet varer er usikkert, men det er iallefall nå 🙂
Har lagt til en ny side under menyen som heter “Salg”. Der er fine varer av god kvalitet til gi bort priser. Varene byttes ikke.


Oktober 2011
Tilbud på alle varer med 20% avslag ut oktober måned. Gjelder ikke siden Gullgruva.


Mai 2011.
Brudeslør/slør med blondekanter.
Nå har jeg lagt til en ny side i menyen som heter Brudeslør Blonder. Jeg lager kun kvalitetslør som kan vaskes og dampes. Så det med å skaffe blondekanter av god kvalitet som kan vaskes og dampes har vært en utfordring. Så foreløpig kommer det til å bli en del dyrere enn de andre brudeslørene jeg lager, men langt rimeligere enn i brudesalonger. Mulig jeg kommer til å ta pris meterpris etter hvor mye blondekanter det går til hvert enkelt brudeslør. + kroner 350,- inntil en meter for stoffet ferdig sydd. Jeg lager brudesløret/sløret som du vil ha. Bare kontakt meg så kan jeg mulig hjelpe deg å sy drømmesløret. Kommer snart med bilder.


April 2011.
Somaras Brudekjoler syr ikke chiffonslør i vanlig syntetisk chiffon, da dette er statisk, tungt og vil ødelegge hårfrisyren din. Somaras Brudekjoler syr chiffonslør kun i 100% ekte silke chiffon og de er florlette som ekte silke skal være! Av beste kvalitet! Her er link til brudeslør jeg syr, men du får selvfølgelig etter ditt eget ønske. Somaras Brudeslør her.


April 2011.
Etter mange fortvilte telefoner der bruder ikke kan skaffe seg helt rent hvitt brudeslør på vanlige brudesalonger, kan Somaras Brudekjoler også sy brudeslør i helt ren hvit både i ekte brudetyll og silkechiffon.


April 2011.
Nå har jeg lagt inn Facebook Liker knapp på forsiden av Somaras Brudekjoler. Gå gjerne inn på facebook og trykk også på DELE linken så flere finner oss. Takk.


Mars 2011.
Jeg holder nå på med oppgradering av websida. I oppbyggingsperioden kan websiden være litt ustabil og ikke alle sider er kommet på plass. Men jeg jobber hardt med å få den ferdig.  Ser du grove feil og mangler skriv gjerne en e-post til meg på post@somaras.no. Skriv gjerne også kommetar eller innlegg i Gjestebok/kommentarfelt jeg nettopp har lagt inn:-) Det er hyggelig 🙂

Randi 🙂

Brudecape med pelskant

somaras brudekjoler brudekjole brudecape cape pelskamp


Muffe fuskepels

Cape pelskant hette brudecape somaras

Brudekjoler Vikingkjoler

somaras brudekjoler brudekjole


Brudeslør Slør

somaras brudeslør slør